Zinvori Tun – Revalidatie

Doneer voor Zinvori Tun – oftewel een revalidatiecentrum voor militairen (en burgers) in Yerevan.

Door een nieuwe state-of-the art prothese werkplaats (Ottobock) te plaatsen verzorgt Armeniefonds Nederland de beste protheses in de regio, welke voor veteranen gratis zijn. De revalidatie in het centrum is van hoge kwaliteit en bevat ook trajecten om werk te vinden, oftewel het leven weer op te pakken na een periodie van trauma en verdriet.

Links; Nico Schermers (Ambassadeur Nederland naar Armenië); Midden; Haroutioun Simonian (Voorzitter AF Nederland) op officieel bezoek in het revalidatiecentrum ten tijde van de aanbouw

Door de vele inzamelingen hebben wij deze werkplaats al verstuurd, alsmede een nieuw looplab (ProCare), essentieel voor de begeleiding van personen met een been-prothese. Hier leren zij weer lopen.

Een recent item op het Armeense nieuws over het centrum

Echter blijft uitbreiding van het centrum nodig. We verzorgen een 5-jarige academische uitwisseling met de universiteit van Nijmegen en Yerevan Medical University, de opleidingen van artsen, managers, trainingen voor personeel en meer. Het is een langdurig en duurzaam project wat op eigen benen komt te staan.

U kunt nu helpen door HIER te doneren.

Vermeld in uw donatie (bij naam iDeal/omschrijving bankoverschrijving) dan “ZINVORI TUN”, zodat wij ervoor zorgen dat uw donatie hieraan wordt besteed.

Wij willen alle eerdere donateurs al bedanken voor hun bijdrage!

Uitleg over de opstart van het project door onze partner en adviseur Garik Khatchatrian:

https://www.facebook.com/ArmeniefondsNederland/videos/499506471011661

Delen:

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Wat kunt u doen

Meer informatie