DONEREN Lid Worden HELP ARMENIË IN NOOD Doneer nu! Nu meer dan ooit is uw donatie nodig om Armenië te helpen op elk gebied. Noodhulp.

€ 2.226.272,39 / € 3.000.000,00

Projecten van Armeniëfonds NL

Sinds haar oprichting heeft het Armeniëfonds steeds duurzame projecten  gerealiseerd. Deze betroffen watervoorzieningen, cultuur en onderwijs, woningbouw voor de slachtoffers van de aardbeving en gezondheidszorg.

De projecten  worden  zorgvuldig geselecteerd in samenwerking met het Hayastan All Armenia FundNa de selectie van een project en uitwerking van de kosten wordt het project via een open inschrijvingsprocedure aanbesteed aan  een (bouw)bedrijf van de hoogste kwaliteit voor redelijke prijzen. Het bouwproces wordt  vervolgens continu gecontroleerd door de experts van het All Armenia Fund.

Na de afronding van de  afgesproken werkzaamheden wordt een  uitgebreid audit uitgevoerd door een extern bureau. Na goedkeuring en het verkrijgen van  garantie voor enkele jaren voor herstel van eventuele mankementen wordt het contract geacht als te zijn nageleefd.

Hier vindt u een overzicht van de gerealiseerde projecten in de bijna 20 jaar dat de vereniging bestaat.

Diverse Projecten

1994-1995, Armenië   Armeniëfonds Nederland heeft een bijdrage geleverd aan verscheidene projecten, waaronder huisvesting en sociale uitkering aan kinderen welke hun ouders hebben verloren, hetzij in de oorlog, hetzij door de aardbeving.

Lees meer »

Wat kunt u doen

Meer informatie