Phoneton Armeniefonds 2014

Met uw financiële bijdragen heeft Armeniëfonds  afgelopen jaren tal van projecten kunnen realiseren. Het betrof  onder andere, de bouw van  water reservoirs voor het  drinkwatersysteem van Stepanakert, een  wooncomplex met 6  flats in Gumri, de Muziekschool van  Spitak,  de drinkwaterleiding van het dorp Lehwaz , de renovatie van de dorpschool Areg (Talin), verbouwing van de medische hulppost van Khashtarak, de renovatie van de kraamafdeling van het ziekenhuis van Charentsavan en inrichting van het dorpsschool van Nerkin Tzaghkavan en hulp aan de Armeniërs in Syrië.

 

Het bedrag dat wij  met de actie van 2012 bij elkaar hebben gebracht, is besteed aan de bouw van het gemeenschapshuis van het dorpje Khatchmatch dat in de regio Askeran, dat in Artsach ligt. Daarin zullen worden ondergebracht een medische hulppost, een bibliotheek, een computerkamer met internetverbinding en de dorpsadministratie.

Daarmee dragen wij bij aan een menswaardig leven voor de inwoners van Khatchmatch die praktisch afgesloten zijn van de buitenwereld.

 

Het bedrag dat wij met de actie van 2013 bij elkaar hebben gebracht, is besteed aan het aanleggen van een snelweg tussen Vardenis en Martakerd die van vitaal belang is voor de plattelandsbevolking in het noorden van Artsach.

Met deze snelweg kunnen we onze landgenoten in Artsach helpen bij het oplossen van hun logistieke problemen. Zo kunnen ze veel sneller naar Armenië heen en weer reizen en hoeven ze niet de lange weg via Stapanekert en Goris te nemen.

De aanleg van de snelweg is gestart, maar de financiële middelen zijn nog niet voldoende om de gehele weg te kunnen aanleggen. Daarom zullen we ook dit jaar van u een bijdrage vragen voor de aanleg van deze weg.

Onze bellers zullen dit weekend met de jaarlijkse phoneton van vrijdag 21 november tot en met zondag 23 november u zowel vanuit Almelo als vanuit Amsterdam bellen en vragen om een bijdrage te leveren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij verzoeken u Uw bijdrage te willen over maken naar de rekeningnummer  NL38INGB0007543414 t.n.v. Vereniging Armeniëfonds Nederland, te Almelo.

U kunt dat ook doen door het machtigingsformulier op bladzijde doneren van de site van Armeniëfonds  in te vullen. www.armeniefonds.nl

Wij verzoeken u uitdrukkelijk gebruik te maken van dit machtigingsformulier of over te maken via internetbankieren, daar de kosten van acceptgirokaarten heel hoog zijn.

 

Wij hopen ook in de toekomst te mogen rekenen op Uw steun voor de realisatie van projecten in Armenië en Artsach.

 

Met vriendelijke groeten,

 

ARMENIËFONDS NEDERLAND

 

Delen

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Wat kunt u doen

Meer informatie