Phonethon Armeniëfonds 2013

Het jaarlijkse phonethon van Armeniëfonds wordt dit jaar gehouden op 22-24 November.
Armeniëfonds Nederland heeft afgelopen jaren diverse projecten gerealiseerd in Armenië en Artsach. Het betrof de renovatie van scholen, waterprojecten, gezondheidscentra en huizen voor de slachtoffers van de aardbeving. Dit alles dankzij de bijdragen van u, van onze Nederlandse vrienden en niet te vergeten de bijdrage van de NCDO.

Het laatste project, zoals u zich kunt herinneren, betrof de bouw van het Gemeenschapshuis in het dorp Khachmach in Artsach.
Dit project is nog volop in uitvoering.

Wij zullen jullie uiteraard tzt. op de hoogte houden van de ontwikkelingen en het uiteindelijke resultaat van het project.
In het komende jaar zijn we van plan om, naast het afronden van ons huidige project een bijdrage te leveren aan de aanleg van de weg tussen Vartenis en Martakerd die van vitaal belang is voor de plattelandsbevolking in het noorden van Artsach.

Met onze actie van volgend weekend hopen we veel middelen te kunnen vergaren om de mensen in Artsach te kunnen helpen bij het oplossen van hun logistieke problemen.

Helpt u aub. mee.

U wordt gebeld door een team van enthousiaste jongeren die zich geheel vrijwillig inzetten voor de realisatie van deze projecten, voor mensen in nood. Stel ze niet teleur!

U hoeft natuurlijk niet te wachten tot u wordt gebeld, u kunt uw bijdrage overmaken naar de bankrekening: 7543414 tnv. Armeniëfonds Nederland, in Almelo

Heeft u een van de Armeense kanalen in uw Tv-pakket dan kunt u op donderdag 28 november de hele dag het jaarlijkse telethon van het All-Armenian Fund bekijken. Heeft u al een bijdrage overgemaakt op het bovengenoemde rekeningnummer van Armeniëfonds of reeds een toezegging gedaan dan wordt dat bekend gemaakt tijdens de uitzending.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Delen

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Wat kunt u doen

Meer informatie