PHONETHON 2012: GIRO 75 43 414

Phonethon, de jaarlijkse fondsenwerving van Armeniefonds in Nederland zal dit jaar plaats vinden op 16-18 november. Dit jaar staat het in teken van “Ons Dorp” , leniging van de noden van de rurale bevolking in Armenië en Artsach.
In het bijzonder zullen de geworven fondsen besteed worden aan het bouwen van gemeenschapshuizen waarin een eerstehulp-post, een bibliotheek, een computerzaal met internetverbinding en de dorpsadministratie worden ondergebracht.
De Phonethon in Nederland wordt gehouden parallel aan de gelijkaardige acties door afdelingen Duitsland, Zwitserland en Frankrijk.

De voorlopige resultaten van deze europese phonethon zullen worden bekend gemaakt tijdens de telethon dat op 22 november, de Thanksgiving Day zal worden uitgezonden.

Aangezien de Armeense gemeenschap in Syrië enorme verliezen (levens en materieel) heeft geleden onder de voortdurende burgeroorlog in dat land, zal 1/10e van de geworven middelen als noodhulp worden gestuurd naar deze gemeenschap.
Help Armeniëfonds dus Helpen, draag bij aan de oplossing van problemen in Armenië, Artsach en nu dus ook in Syrië! Maak uw bijdrage over op Giro 75 43 414 tnv. Armeniefonds Nederland

Delen

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Wat kunt u doen

Meer informatie