Gezamenlijke Oproep aan Armeense Gemeenschap

Beste medelanders,

Hayastan All-Armenian Fund is in het leven geroepen met de missie de mogelijkheden van Armeniërs overal in de wereld coördinerend in te zetten voor de wederopbouw van Armenië en Artsach.
Het primaire doel van de fondsenwerving van Armeniëfonds dit jaar is het bieden van een oplossing voor het waterprobleem van de dappere bevolking van Artsach.
In Nederland zal het phonethon plaats vinden in de periode 18-20 november as. onder het motto Geef Water – Schenk Leven.

Op die dagen zal een tiental jongeren, via de telefoon, in contact treden met alle Armeense huishoudens in Nederland met het verzoek om een bijdrage te willen leveren aan de oplossing van het waterprobleem van Artsach. Meer concreet: om bij te dragen aan het project interne waterdistributienet van het dorpje Harav dat ligt in de regio Askeran van Nagorno Karabach.

Van harte willen we de bevolking van Harav alle steun bieden, het Armeniëfonds gaarne bij willen staan en hierbij ieder lid van onze gemeenschap verzoeken om met een gul bedrag bij te willen dragen aan de financiering van de aanleg van het waterdistributienet van Harav zodat de inwoners van dit dorp een menswaardig leven kunnen leiden, want water is leven!

Alvast bedank.

Ambassade van de Republiek Armenië in Nederland
Gedelegeerde van Catholicos van Alle Armeniërs in West Europa, de plaatsvervanger
in de Benelux
Federatie Armeense Organisaties in Nederland (FAON)
ARF Dashnagtsutyun – Nederland
Armeense Algemene Liefdadigheid Vereniging (AGBU-Holland)

Delen

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Wat kunt u doen

Meer informatie