Word nu periodiek donateur en help Armenië

Ik wil belastingvoordel van mijn periodieke donatie

als u ons een bericht stuurt met uw naam en het bedrag wat u jaarlijks/maandelijks wilt doneren, helpen wij u verder. U krijgt een overeenkomst toegestuurd.

Wordt periodiek donateur – de beste manier om Armenië te helpen!

U kunt ervoor kiezen om periodiek te doneren. Dit heeft de volgende voordelen:

• Uw donatie is 100% aftrekbaar van uw belastbaar inkomen (onder de voorwaarden hieronder beschreven)

• U steunt al onze huidige EN toekomstige projecten.

 

Om periodiek te doneren en uw donatie af te mogen trekken van uw belastbaar inkomen volgt u deze stappen:

1 • U stelt ons op de hoogte van het bedrag via een email naar [email protected] U doneert dit bedrag minimaal 5 jaar.

2 • Wij sturen u een formulier met een unieke code, welke u invult en ondertekent, en terugstuurt. Wij en u bewaren een kopie ter administratie (u hoeft het niet naar de belastingdienst op te sturen).

3 • Na het ontvangen van het ondertekende formulier stelt u via internet bankieren een automatische betaling in, of via het formulier op deze pagina (maandelijks). U mag ook per jaar het bedrag in één keer overmaken. Hoe en wanneer u het doneert is aan u, zolang het toegezegde bedrag elk jaar vóór 31 december op onze rekening staat. Dat betekend dat als u maandelijks wilt overmaken, u dus ook het bedrag van 2020 nog moet aanvullen voor de ‘gemiste’ maanden om het totaalbedrag per jaar gelijk te maken.

(Door het formulier in te vullen en te verzenden machtigt u ons maandelijks het opgegeven bedrag af te schrijven van uw rekening)

4 • Tijdens uw aangifte geeft u het gekozen bedrag op als periodieke donatie. Ons RSIN en meer informatie over ANBI vind u hier.

Heeft u vragen over de donaties, of hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Armeniëfonds is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), uw bijdrage aan Armeniëfonds NL is fiscaal aftrekbaar.

Ik wil direct maandelijks of jaarlijks doneren:

Let op; als u het formulier invult plaatst u een maandelijks incasso. Wilt u gebruik maken van het belastingvoordeel van periodiek doneren? Volg dan de stappen hiernaast eerst.

Wat kunt u doen

Meer informatie