ARMENIE NOODHULP

► MIJN ACTIE AANMELDEN ◄

Lopende acties

Uitleg

Maskers voor donaties

Onze vrijwilligersgroep “Maskers voor donaties” gaat bedrijven af om na donaties wegwerp-maskers kado te doen, als een bedrijfsboost in deze tijd.

Locatie: Nederland

Vrijwilligers nodig: nee

Contact: [email protected]

Collecte aan uw deur

Door heel het land gaan collectanten met een toestemmingsbrief van Armeniefonds NL langs specifieke plekken om te collecteren.

Locatie: Nederland

Vrijwilligers nodig: ja

Contact: 0613768031

Flesseninzameling

Op verschillende locaties in omgeving Hengelo worden lege flessen verzameld en het statiegeld aan Armeniefonds NL gedoneerd. Bedankt!

Locatie: Hengelo / Overijssel

Vrijwilligers nodig: –

Contact: 0613768031

Beste landsgenoten, donateurs en vrienden.
Wij zijn ontzettend verheugd over alle acties en initiatieven die worden ondernomen om aan Armeniëfonds of Himnadram te doneren. Wij plaatsen onze hoop in talloze vrijwilligers die dag en nacht denk aan en handelen voor Armenië.
Echter is om de situatie overzichtelijk te houden vanaf nu het volgende van toepassing:
Geld-inzamelingen en initiatieven uit de naam van Armeniefonds, voor Armeniëfonds en Himnadram moeten vantevoren worden gemeld en goedgekeurd. Alles wat u dus doet ín naam van Armeniëfonds.
Deze donaties worden geplaatst op onze website (link) als geverifieerd initiatief. Andere initiatieven staan wij niet voor in tot deze zijn gemeld en goedgekeurd.
Eén telefoontje of email is genoeg, en wordt heel snel beantwoord.
Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 06 en via [email protected], of via onze social-media kanalen. Op de website zullen wij bij de lijst met initiatieven ook een contactformulier opstellen.
Let op: dit geldt voor alle initiatieven in Nederland voor en uit naam van Armeniefonds NL, bijvoorbeeld collectes of op social media. Dit gaat niet om inzamelingen van spullen.
Laat u dit niet ontmoedigen. Hierdoor krijgen wij een overzicht en kunnen wij ook degenen die al bezig zijn verbinden met de juiste personen, of initiatieven helpen/steunen.
Wij staan open voor alles en adviseren graag.
Deel dit bericht met zoveel mogelijk personen zodat iedereen met ons in contact kan komen.
Samen komen we tot één groot, verenigd resultaat.
Namens het bestuur van Armeniefonds NL

Wat kunt u doen

Meer informatie