Kinderafdeling Ziekenhuis Charentsavan feestelijk geopend

Op zondag 29 mei 2011 werd de geheel vernieuwde kinderafdeling van het Ziekenhuis van Charentsavan  geopend door de directeur Garnik Sahakian van het ziekenhuis  en de voorzitter Noebar Sepojan Sipaan van Armeniéfonds Nederland.

_MG_3909_MG_3952

Bij de opening waren aanwezig de vertegenwoordigers van HAYASTAN All-Armenian Fund (HAAF) uit verschillende landen, een delegatie vanuit Nederland  w.o.  de heer Mato Hakhverdian en Lilit Arakelan, de directeur Ara Vardanian van Hoofdkantoor van HAAF, de goeverneur van provincie Kotayk, deputy-minister voor Volksgezondheid en vele belangstellenden uit de stad Charentsavan.

De sprekers benadrukten  het belang van een goede gezondheidszorg voor iedereen en in het bijzonder voor moeders en kinderen die de toekomst van de natie  zijn.

_MG_3929De heer Sipaan legde het accent op het behoud  en verzorging van het gebouw dat toevertrouwd is aan de leiding van het ziekenhuis, hetgeen  cruciaal is voorde  voortzetting van  steun. Verder  dankte hij alle mensen in Nederland die een bijdrage hebben geleverd aan dit project waarbij hij stilstond bij  twee speciale gevallen namelijk Manuel Manuelian en Agavni Hagopian-Sepoyan die op hun jonge leeftijd gestorven zijn en ter hun herinnering een bedrag is bijeengebracht en gewijd aan dit project.

Het project werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van NCDO, van de directie van het Ziekenhuis en  van HAAF.

_MG_3922_MG_3961_MG_3966_MG_3943

Delen

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Wat kunt u doen

Meer informatie