OPROEP ARMEENSE GEMEENSCHAP NEDERLAND

Dit jaar vieren we het 20e jaar van HAYASTAN All-Armenian Fund. Gedurende deze twee decennia hebben wij ondermeer 476 km. wegen en 517 km. waterleidingen aangelegd in Armenië en Artsach, 334 scholen, 427 woningen en apartementen en 70-tal ziekenhuizen en gezondheidsposten gebouwd of verbouwd door het hele land…
Dit alles deden we met jouw steun, hand-in-hand, schouder aan schouder. Maar ondanks al datgene wat we afgelopen twintig jaar hebben gerealiseerd, is er nog steeds veel te doen… Daarom gaan we door.

Phonethon 2012
De jaarlijkse fondsenwerving van Armeniefonds in Nederland zal dit jaar plaats vinden op 16-18 november. Dit jaar staat het in teken van “Ons Dorp” , leniging van de noden van de rurale bevolking in Armenië en Artsach.
In het bijzonder zullen de te werven fondsen besteed worden aan het bouwen van gemeenschapshuizen waarin een eerstehulp-post, een bibliotheek, een computerzaal met internetverbinding en de dorpsadministratie worden ondergebracht.
De Phonethon in Nederland wordt gehouden parallel aan de gelijkaardige acties door afdelingen Griekenland, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk.
De voorlopige resultaten van deze europese phonethon zullen worden bekend gemaakt tijdens de telethon dat op 22 november, de Thanksgiving Day zal worden uitgezonden.

Gemeenschapshuis voor Khatchmatch
Vanuit Nederland hebben wij het gemeenschapshuis van het dorp Khatchmatch in Artsach geadopteerd. Onze opbrengsten zullen gewijd worden aan de bouw van dit centrum. Binnen kort kunt u meer lezen over dit project op onze site. www.armeniefonds.nl

Armeense gemeenschap van Syrië slachtoffer burgeroorlog
Aangezien de Armeense gemeenschap in Syrië enorme verliezen (levens en materieel) lijdt onder de voortdurende burgeroorlog in dat land, zal 1/10e van de geworven middelen als noodhulp worden gestuurd naar deze gemeenschap, als teken van solidariteit met onze zusters en broeders wereldwijd.
Help Armeniëfonds dus Helpen, draag bij aan de oplossing van problemen in Armenië, Artsach en nu dus ook in Syrië! Maak uw bijdrage over op Giro 75 43 414 tnv. Armeniefonds Nederland

Delen

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Wat kunt u doen

Meer informatie