Phonethon loopt succesvol in Nederland

Ruim 450 huishoudens  deden een toezegging  een bijdrage te zullen leveren  aan de projecten van Armeniëfonds in Armenië en Artsach.

Dat deden ze  tijdens de telefoonactie  van Armeniëfonds die afgelopen weekend vanuit Almelo  plaats vond. Een tiental jongeren  benaderden  ruim 1200 Armeense  inwoners van Nederland waarvan de telefoonnummers  achterhaald kon worden, met de vraag  een bijdrage te willen leveren voor  de projecten van Armeniëfonds in Armenië en Artsach.

Het respons was groot.

Het  geld dat  bijeen wordt gebracht zal  gaan naar de kinderen in het Noorden van Armenië. Er zullen twee scholen in  de dorpen  Nerkin Tsaghkavan en Artzni worden ingericht.

Hooplijk  zal  de NCDO  het verzamelde bedrag verdubbelen.

Deze driedaagse hulpactie werd  gesponsord door het  A&D Logomat BV. in Almelo. Het bedrijf stelde  haar callcenter geheel belangeloos  beschikbaar voor het Armeniëfonds.

Waarvoor dank. Dank ook  aan  iedereen die  een bijdrage heeft toegezegd en  ook dank  aan  de jongeren die  2 dagen en 3 avonden  nonstop  hebben gewerkt om dit resultaat mogelijk te maken.

Bent u  nog niet benaderd dan  vragen we u hierbij vriendelijk om een centje bij te dragen.

Alvast dank !

Delen

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Wat kunt u doen

Meer informatie