PHONETON 2016

Armeniëfonds Nederland

 

 

 

 

 

Weesp, 27.10.2016

Beste landgenoten,

Na een jaar van afwezigheid zullen we dit jaar wederom een phoneton organiseren.

Met financiële bijdragen van onze landgenoten en vrienden in Nederland  heeft Armeniëfonds  afgelopen jaren aan tal van projecten in Armenië en Artsach kunnen bijdragen.

In 2014 hebben we een bedrag van € 74.000,- naar Armenië kunnen overmaken. Een deel van dit bedrag is besteed aan de Armeniërs die in het stadje Kassab, Syrie, door de oorlog waren getroffen. Daarnaast is een bijdrage, zoals in het phoneton van 2013 aangekondigd,  geleverd aan het bouwen van het dorpshuis in Khachmach in Artsach.

Dit jaar zullen we u in het weekend van 18, 19 en 20 november om een bijdrage vragen. Het goede doel van phonethon 2016 is leveren van bijdrage aan de herstelwerkzaamheden van de vernietigingen die tijdens de gevechten met Azeri’s eerder dit jaar hebben plaatsgevonden.

Wij verzoeken u Uw bijdrage te willen over maken naar de

rekeningnummer  ING NL38INGB00075 43 414 t.n.v. Ver. Armeniëfonds Nederland, te Weesp.

U kunt dat ook doen door het machtigingsformulier op bladzijde doneren van de site van Armeniëfonds  in te vullen. www.armeniefonds.nl

Wij verzoeken u uitdrukkelijk gebruik te maken van dit machtigingsformulier of over te maken via internetbankieren, daar de kosten van acceptgirokaarten heel hoog zijn.

Wij hopen ook in de toekomst te mogen rekenen op Uw steun voor de realisatie van projecten in Armenië en Artsach.

Tenslotte vraag ik uw steun bij het bemannen van het telefoonpanel. U kunt zich melden via een mail naar ambeliman@gmail.com

Met vriendelijke groeten,

ARMENIËFONDS NEDERLAND

Waarnemend voorzitter Dikran Sarian